sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tätini

Hei, en oikeen tiiä mistä sain idean kirjoittaa tästä ja pahoittelen jos tästä nyt tulee vähän pidempi postaus. Ajattelin nyt vähän "avautua" siitä mun tädin kuolemasta.

Mää itse olen todella onnellinen siitä että sain vielä tilaisuuden nähdä hänet ennen kun tämä kauhea asia tapahtui. Satuin nimittäin samalla viikolla kun hän kuoli laittamaan tädilleni viestiä että haluaisiko hän leikata hiukseni joku päivä ja hänelle sopi loppuviikosta mutta kysyi että lähtisinkö mää kumminkin tänään hänen kanssaan kiertelee kaupungille ja syömään. Lähdin sitten hänen kanssaan shoppailemaan ja käytiin kiinalaisessa syömässä ja meillä oli tosi hauskaa yhdessä pitkästä aikaa. Sovittiin sitten se hiustenleikkuu päivä keskiviikolle. Keskiviikkona tätini tuli hakemaan mua käytiin ensin ostaa hänelle uus kahvinkeitin ja suunnattiin tätini luokse, oli niin mukava nähdä kaikkia uusia juttuja mitä hän oli kämpälleen tehnyt, kun hän oli sen vasta ostanut itselleen kokonaan. Siinä hän sitten leikkas mun hiukset ja laitto ne ja meillä oli tosi mukavaa. Joskus 8 aikaa illalla täti vei mut sitten kotiin ja sovittiin et seuraavilla vapailla pidetään vähän tyttöjeniltaa.

Sitä kai tässä yritän sanoa ettei sitä tyttöjeniltaakaan kerennyt koskaan tulla koska just samaisena keskiviikko yönä hän sitten kuoli.. Voi ei sitä aamua kun siitä kuulin ja olin juuri edellisen päivän hänen kanssa viettäny, eihän semmosta voinut uskoa, enkä varmaan koskaan tule sisäistämään koko asiaa. Se mikä sai mut tästä teille kertomaan on se että määhän en ollut nähnyt tätiäni yli puoleen vuoteen ainakaan ja ennen oltiin tosi läheisiä kun asuin vielä Kemissä mutta Lohjalle muutettuani me ei enää nähty joskus juteltiin mutta se näkeminen jäi aina vaikka Kemissä lomilla kävinkin.. En yleensä usko tälläisiin asioihin mutta heti siitä aamusta lähtien kun sain kuulla mitä on käynyt ajattelin että kai tää oli joku tarkotus että me kerettiin nähdä, koska yli puoleen vuoteen ei oltu nähty ja nyt otin häneen yhteyttä ja meillä oli niin mukavaa aivan kuin ennenkin! Tuun aina muistamaan sen päivän ja kuinka onnellinen oon että laitoin hänelle sen viestin. Enkä ikinä unohda häntä tai sitä mitä hänelle tapahtui..

Kiitos kaikesta mitä sinulta sain..<3 olet rakas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti